fbpx
Bebi kolica

Inglesina Avio 3u1 kolica

O detaljima vezanim za Inglesina Avio kolica sam već pisala ovde. Ova kolica se na tržištu mogu naći i kao opcija 3u1 koja osim samih kolica sa sportskim sedištem obuhvata još i ravnu korpu, autosedište i torbu za bebine stvari.

Inglesina Avio 3 u 1 kolica

Cena seta 3 u 1 se kreće od 640 eura. Ovde su uključena kolica sa sportkim sedištem, čvrsta korpa, autosedište, muf za noge za sedište, zaštita za kišu i torba za bebine stvari. Cena samih kolica sa sportskim sedištem je oko 350 eura.

 

Korpa za Ingelsina Avio kolica

Korpa na Inglesina Avio kolicima ima nekoliko mana:
–    Nema podesiv naslon kao neki modeli Chicco, Cam, Neonato, Inglesina… (u njoj beba može isključivo da leži).
–    Takođe pojedini modeli u toj klasi i ceni sada imaju mogućnost da se koriste kao kolevka sa sopstvenim postoljem i/ili imaju dodatak za ljuljanje.
–    Lično meni se ne dopada estetski rešenje ove plastične rešetkice kod nogu koja se vidi kada se prekrivač skine, ali to je stvar estetike.
–    Najveća mana joj je sigurno to što je unutrašnja dužina korpe samo 72cm. Primera radi, kod Neonato Synhro Sport kolica unutrašnja dužina korpe je 77cm. Imajući u vidu da je većina beba sa 6 meseci dužine 72, a i više centimetara, prerašće je ranije.

avio 3Ono što je još postojalo kao mana, na prvim modelima je izostanak ručke na čvrstoj korpi. Međutim, taj problem je rešen na modelima od 2013. Godine.

Kod sklapanja kolica, korpu ćete jednostavno prvo skinuti, a zatim sklopiti ram kolica.
{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Autosedište za Inglesina Avio 3u1 kolica

Autosedište je među najboljima u ovoj glupi – 0+ (0-13kg). Materijal je odličan, ima dodatak da se novorođenče udobno smesti, koji se kasnije može izvaditi, a i bez njega, beba nije previše iskrivljena i upala u samo sedište. Ima malu tendu, ali u kombinaciji sa ramom za kolica, za sunčane dane ćete ipak morati da pribavite i suncobran. Mnogi roditelji ovu opciju autosedište + suncobran koriste kao savršen prelaz između korpe i sportskog sedišta, čak i po nekoliko meseci. Ukoliko se beba rodi zimi, druge dve opcije u prvim mesecima su bolja opcija da bi bebi bilo dovoljno toplo.

avio 5
avio 6

Ovaj model popularno nazvanog ”jajeta” je jedan od boljih. S jedne strane je veoma bezbedan, odlično je zaštićena bebina glava od bočnih udaraca. A telo joj nije previše upalo, u tom donjem delu je odlično uklopljen pad da bude udobno i, pre svega, bezbedno.

Isofix za automobil, ukoliko ga kupite u setu ili dobijete uz autosedište je koristan dodatak. U tom slučaju će stajati fiksiran u kolima, a autosedište ćete skidati i stavljati na njega jednim klikom. Na isti način se montira i autosedište na ram kolica. Tako bebu nesmetano možete prebacivati sa kolica u automobil i obrnuto.

Ukoliko ne želite da koristite Inglesina autosedište, postoji mogućnost da kupite adaptere za montiranje Graco, Britax ili Maxi Cosi autosedišta na ram kolica.

Torba za bebine stvari je modernog dizajna, ne liči na klasične torbe koje nas asociraju na pelene. Pogodna je i za kasnije korišćenje. U njoj se dobija i podloga za presvlačenje bebe. Ima male zakačke sa strane, tako da se lako okači na ram kolica i skida sa njih.

avio 7

Save

Save

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button